При прийомі замовлень та відправці посилок сайт Best vita beauty і система аналітики збирає певні дані про клієнтів магазину. Ця інформація потрібна нам для забезпечення якості послуг, для швидкої і точної доставки товару і для оформлення для кожного клієнта індивідуальних пропозицій – знижок, бонусів, подарунків.

Усі дані, які ми отримуємо від кожного клієнта, зберігаються в системі обліку і доступні тільки для відповідальних співробітників компанії.

Ця інформація не продається, не передається третім особам і не розголошується з метою витягання прибутку.

Частина даних, що отримуються від покупців, може передаватися в інші служби з метою дотримання наших зобов’язань перед клієнтами. Зокрема, це:

  • Прізвище і ім’я – потрібні для оформлення посилки;
  • Контактний телефон одержувача для зв’язку операторів і автоматичних систем Нової Пошти;
  • Місто і відділення Нової пошти, на якому покупцеві зручно отримати посилку.

Також система аналітики сайту враховує статистичну інформацію про клієнтів: повторні покупки, розміри чеків, частоту заходів, перегляди різних сторінок. Ця інформація максимально загальна, що не персоналізується, і не доступна нікому, окрім аналітиків сайту. Ці дані не передаються третім особам і стороннім організаціям і не використовуються для показу клієнтам магазину реклами на сторонніх ресурсах.

Якщо ви виявили загрози для безпеки ваших особистих даних на Best vita beauty, будь ласка, повідомите про них нам за будь-яким способом зв’язку, вказаним на сторінці Контакти. Ми проаналізуємо загрозу і при необхідності вживемо заходи, щоб її ліквідовувати.